2021-07-15
講左咁耐大館 終於有一個禮拜日係黎得成喇👏🏻除左想話見識下大館 其次係想黎拜會一下呢間已經聽聞多時既cafe☕️相信大家一入到黎 都會不以為然地被果張充滿藝術氣息🎨既木凳吸引住👀幾好坐🪑禮拜日黎 等位是常識吧!既然大家都想chill盡去👉🏻所以就request要坐outdoor 下晝5點幾黎 等得唔算太耐吧 5-10分鐘已經有位喇👏🏻行緊入去既時候👀見到幾乎每枱都有點佢地最signature既 🍓Strawberry Sando+ 🐣Japanese Egg Sando…..期待😖🍓𝚂𝚝𝚛𝚊𝚠𝚋𝚎𝚛𝚛𝚢 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚘 $𝟻𝟾期待已久🤤!濃濃既cream cheese味道同士多啤梨🍓果然係好夾😳(*建議同朋友share食😋 雖然唔稱得上係好大份 但自己一個食哂既話 可以考慮果晚唔洗食晚餐😅)🐣𝙹𝚊𝚙𝚊𝚗𝚎𝚜𝚎 𝙴𝚐𝚐 𝚂𝚊𝚗𝚍𝚘 $𝟻𝟾流心蛋係做得好出色👍🏻老實說 食多幾啖 同碎蛋三文治🥪無太大分別😅🍝蕃茄大蝦意粉 $𝟷𝟻𝟾蕃茄味濃郁 大蝦有4大隻 可能本身係蕃茄控🥫所以覺得好好食👍🏻🍸𝙴𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 𝙼𝚊𝚛𝚝𝚒𝚗𝚒 $𝟾𝟾都被高樓大廈包圍住既感覺🌆📍Between (大館)中環荷
禮拜日黎 等位是常識吧!
下晝5點幾黎 等得唔算太耐吧 5-10分鐘已經有位喇👏🏻
蕃茄味濃郁 大蝦有4大隻
可能本身係蕃茄控🥫所以覺得好好食👍🏻
🍸𝙴𝚡𝚙𝚛𝚎𝚜𝚜𝚘 𝙼𝚊𝚛𝚝𝚒𝚗𝚒 $𝟾𝟾
都被高樓大廈包圍住既感覺🌆
📍Between (大館)
中環荷李活道10號大館賽馬會藝方2樓
…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯…⃯