(Non-member)
2007-05-21 1 views
妹妹之前見這裡裝修幾特別,又好似食D特色食物,便帶我們一家共6人一起去試試!打開餐牌,無咩可揀!唯有每人叫了一個定食,另外加4串串燒試試。我地由看餐牌到Order都坐了十幾分鐘,完全無人去比水我們,直至我們叫他們才比!當時人不多,全場半滿左右,有好多枱人都已經食緊野,但我們order了的食物好耐都沒有,其中一個豚頸肉定食仲响我地食到一半先到!果4串串燒仲衰,Order完隔左一陣先話其中2串賣晒!果時先7點幾,咁快就賣晒!?好啦,改過另外2串,點知果2串要在我地食完所有食物,侍應收晒我地的餐盤,仲要等多半個鐘先有!我地已經追過一次order,佢地話等等,點知佢地又唔係即刻做番比我地,之後聽到佢地的對話好似仲要做完其他客的order先做比我地!喂!果2串野唔係佔個爐好多位啫!?跟住我地唯有叫cancel同埋單,點知佢地玩拖延!猛話做緊比我地,叫我地等!我地追order到cancel都已經起碼15分鐘,做咩都做到啦!响我地堅持要cancel時佢地立刻放碟串燒黎!真係吹脹!人地唔cancel都唔整!都唔知熟唔熟添呀!到最後埋單,佢地將我地4串串燒照原價計!我地咪話佢餐牌寫明2串平$1,點知佢竟
到最後埋單,佢地將我地4串串燒照原價計!我地咪話佢餐牌寫明2串平$1,點知佢竟然答話要同款先有得平!我地咪話佢張餐牌無寫明,而我地order時個侍應亦無提醒我地!跟住個侍應即黑面,仲死死地氣話幫我地扣番!其實原本夾埋平個$2我就真係唔想計,但呢班人夾硬要我哽埋要cancel果2串串燒,同埋佢地”超水準”的服務態度,真係唔同佢地根根計較都唔得!
後來睇番呢度的食評,發現原來佢地個所謂串燒優惠真係擺明陰人!好心啦果一兩蚊都呃,真係cheap爆!
根本由一睇menu開始已經唔會諗黎第二次!食物又唔係好食過人!又細份!又貴!D服務態度又差!