(長文)昨晚同老婆去左呢間店到食,住得近,平時又見佢人少,又好耐無食雞煲決定試試揀左麻辣雞煲 bb辣 我老婆唔食得辣都話鐘意不過餐廳係用全雞脾肉 唔係半雞 有人可能會唔鐘意打邊爐環節材料用料係唔錯豬頸肉 相當靚 食落好爽口響鈴 廚房自己炸 仲要大大卷 好特別 要讚既食物質素好好樓面兩位呀姐態度正常有heart廚房都非常乾淨————————————主文——————————但係點解星期六晚 呢啲黃金時段 可以坐唔滿人其實本人經過呢間店幾似7點都係坐唔滿人直到琴晚去食終於知點解 亦係今次打食評既目的就係一位帶眼鏡貌似經理既樓面哥哥 麻煩檢討下態度第一 我地無訂枱 入黎態度已經同喝狗一樣就咁講 坐呢到 無尾音 我以為去左澳牛 仲要俾個門口位我地 呀姐醒目兜圓場 先同我地講坐入黎呀 門口熱呀第二初頭以為哥仔性格cool唔係 我懷疑佢係真心唔想做 態度真係好趕客第一次黎 唔知佢餐牌價錢點計 問下湯底係咪要另計 已經hea答 趕住走咁 唔想答可以搵其他人答我既 唔使咁既態度最後食完埋單 可能就黎埋數收工啦 但你埋數你既事 你無理由逼個客一定要俾現金 我睇住其他台明明係可以俾卡好在我地有禁cash姐
(長文)昨晚同老婆去左呢間店到食,

住得近,平時又見佢人少,又好耐無食雞煲決定試試

揀左麻辣雞煲 bb辣 我老婆唔食得辣都話鐘意

可能就黎埋數收工啦 但你埋數你既事
你無理由逼個客一定要俾現金
我睇住其他台明明係可以俾卡
好在我地有禁cash姐 都夜喇 費事爭論
唔係又要走去對面喜匯恆生禁錢 麻唔麻煩先?
仲要最後態度極差 就咁三個字 找錢呀

多謝都唔識講?當下我真係以為我入黎求你地俾野我食咁樣

四眼哥仔你係想唔做呀,定公司得罪左你想幫手倒米? 講真唔想做就轉工啦 唔好搵d客黎出氣呀嘛

真心你真係成鍋粥裡面既一粒老鼠屎 咁形容都不為過 你其他同事做野態度一定比你認真好多

咁既態度 貴店既野幾好食都好 我諗我都係考慮下先決定再唔再黎 (或者其他分店會有返應有既服務態度)

兩個人7百幾蚊埋單要搵好食既店係香港要搵其實唔難
店既選擇主要都取決於食得開唔開心
而家明點解你地星期六日會無客未?我諗好大可能係因為呢個四眼哥仔做成

2021-07-24
$365 (Dinner)
  • 響鈴
  • 蒙古羊肉片
  • 魚歡喜(墨魚滑)
  • 麻辣雞煲