2022-11-04
環境舒適乾淨 大部份都係高檯高櫈 人多可以坐U型檯 傾計同玩都好方便👍 岩岩去到果陣都係一般偏暗既燈光 9點半左右就變左藍色燈光 閃下閃下咁 更加有氣氛🤩邊傾邊等 食物就上桌喇🤗香烤深海比目魚配刁草汁 ($268 +1)魚邊烤得少脆 食落鹹鹹地 比目魚好軟滑 加有薯仔 更添口感🫶刁草汁味道唔錯 唔會太濃 唔會遮掩左比目魚既香味 值得推介🥰+$10 就可以食埋甜品🤤今日既甜品係西米甜薯布甸蛋糕 mousse既口感 布甸既味道 雙重味覺享受 絕對抵加👏黑松露薯條 ($78 +1)好好味既炸粗薯條 配有黑松露醬&茄汁 最岩邊食邊傾計🥳避風塘炸魷魚鬚 ($138 +1)感覺上似係炒既魷魚鬚 味道好有特式 份量充足😳覺得似係媽咪麵入面包粉果隻味🤣配有沙律菜 解膩👍楊枝甘露 ($108 +1)表面上係1碗加左金箔既楊枝甘露 打卡必叫🤤實際上仲加左Bacardi Rum & Pomelo infused Plum Wine 味道酸酸地 易入口🤓仲有好多飲品都好有特式 下次要再黎試過🫶
邊傾邊等 食物就上桌喇🤗
香烤深海比目魚配刁草汁 ($268 +1)
黑松露薯條 ($78 +1)
好好味既炸粗薯條 配有黑松露醬&茄汁 最岩邊食邊傾計🥳
避風塘炸魷魚鬚 ($138 +1)
楊枝甘露 ($108 +1)
表面上係1碗加左金箔既楊枝甘露 打卡必叫🤤
仲有好多飲品都好有特式 下次要再黎試過🫶