2009-10-20
朋友生日食晚飯,想食自助餐,知道呢度又有生蠔又有鵝肝,最重要係原價288一位,有Coupon只係208一位,兩個人連加一都唔駛500,所以一於就去呢度,早少少訂左六點半,去到已經有個客,我第一時間當然立即去搶我最愛既生蠔,出到去果陣見得返幾隻,不過我準備拎既時候已經有補給送到,一黎就食返七隻,以呢d自助餐供應既生蠔,呢度都算相當唔錯,只係有少許沙但可以接受,然後就係排隊拎煎鵝肝,雖然比較細塊不過既然係任食所以都唔太介意,何況我都唔算太鍾意食,所以食左兩塊就夠皮,我朋友就食左四塊。其他選擇雖然唔算太多,大部份亦都唔算係乜野特別野,冷盤熱盤甜品食過每一樣我都覺得好食,唯獨係有一個叫份子料理既東東,蛋白的外型,但一食之下 ... 我都完全唔知點形容係乜野味,總之唔係好食啦服務方面我覺得其實都幾好,加水收碟都幾快手,連廚師都會親自出黎睇下邊d食物差唔多無晒然後補足,生蠔同長腳蟹呢d都係不停有供應,橙汁西柚汁任飲,雖然我唔係食過好多次自助餐,但每次都總覺得即使食到食唔落都係回唔倒本,終於今次我只係食到剛剛飽但都覺得有回到本既感覺,當然主要係因為有Coupon減價