2010-05-25 36 views
euro go go早排開始行會員制, 機緣巧合地, 我都join, 唔駛會費, 只係需要俾$350入落張儲值咭便可, 仲有十張左右既coupon送, 包括買任何食品送意粉, 焗薯蓉等, 真是超值當日叫左一個下午茶餐再用一張買一送一coupon, 餐再加五蚊加多一個通粉, 真是抵食蕃茄通粉是坑紋通, 我諗唔係人人喜歡, 我是例外既一個, 通粉中間通孔位夠大, 可以連湯飲, 不過份量少左d, 而且蕃茄味唔夠濃, $5來講只是可以, 不過我相信叫左呻笨既人會多過讚好的人, 因為實在只是夠攝牙罅三色薯皮有雞肉, 煙肉同吞拿魚, 薯皮很熱, 底仲有少少脆, 始終能保持到水準煙肉是standard, 而且之前已經食過, 驚喜欠奉雞肉砌開有汁流出黎, 不過個人覺得跟薯皮 & 芝士不是太夾吞拿魚真是驚喜, 很好味, 同芝士既配搭很好, 吞拿魚份量剛好, 唔會搶左芝士跟薯皮蜜糖雞翼水準依舊, 老婆話真係焗先可以做到表皮燶, 底皮還嫩, 下午茶食一份蜜糖雞翼剛剛好, 不會太heavy熱朱古力味道不像麥記, 有朱古力味又不太甜, 最喜歡佢就算係熱飲可以用幼筒啜黎飲, 岩晒我呢d要飲熱飲但又怕熱既人 儲值咭

煙肉是standard, 而且之前已經食過, 驚喜欠奉
雞肉砌開有汁流出黎, 不過個人覺得跟薯皮 & 芝士不是太夾

儲值咭仲有儲分九折功能, 可惜係老婆想去申請時已經無得申請, 如果各位有機會又喜歡euro go go的話, 不要錯過了
蕃茄通粉
三色薯皮