早前已經見過唔少人介紹佢哋嘅晚餐🥸不過原來佢哋早餐都好高質,好有驚喜💯🍔深海魚柳芝士漢堡冇諗過早餐可以食得咁豐富,除咗🐟漢堡包之外仲配有麻醬沙律🥗漢堡包嘅配料全部都好齊全,好喜歡佢嘅魚柳炸得酥脆但一啲都唔油膩😋而且炸醬好薄 ,入面嘅魚柳好香滑,包嘅兩邊都塗左牛油🧈,所以食物好香脆🥓煙肉水波蛋配法包呢個個賣相真係超靚😍不過要打卡就快喇📸因為如果耐咗嘅話個法包會變得韌 🤭煙肉好厚身,但同樣地都係冇平時食嘅油膩感😌配埋啲沙律同包食感覺亦好清新✨好鍾意佢個醬汁,同個水波蛋好夾😋食晒兩份真係大滿足🥰早餐仲會包嘢飲,咖啡同有機茶都好推介👍🏻呢間餐廳我絕對會回頭❗️

🍔深海魚柳芝士漢堡

🥓煙肉水波蛋配法包