2022-12-11 21 views
🚩滿滿丼平時成日出去食咁多好嘢,唔多唔少都會想外賣啲俾屋企人一齊分享~今日夜晚媽咪又話唔想煮飯,經過開旺角見到依間丼飯超級抵食,就買咗三盒便當返屋企試吓~佢嘅外賣包裝超級精緻,十足十係日式便當,唔好睇佢細細盒咁,好重手嫁〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️🌈牛肉丼套餐 $57滿滿的牛肉片份量多到飯盒蓋都凸起左牛肉煮得好淋而且入曬味洋蔥都煮至透明啡色,入口甜甜的~小吃配的是棒棒雞,選了黑松露味是絕對好吃的配搭🌈芝士豚肉丼套餐 $66依個豚肉當超級有驚喜‼️一開始以為佢好似牛肉丼咁樣係用豚肉片點知原來係好似我哋食拉麵嗰隻灸燒豚肉足足有三大件厚切豚肉肥瘦適中,我都岩食食落有少少燒汁嘅味道,加上灸燒,香味十足另外配菜極度建議大家揀佢嘅黑松茸鮮菌超香黑松露味,而且份量好足跟餐配搭嘅小食係唐楊炸魷魚,魷魚夠彈牙,有少許避風塘嘅味道😆🌈原條鰻魚丼 $76鰻魚飯基本上都好難出錯鰻魚無幼刺,魚肉夠嫩,唔會乾爭爭蒲燒汁好多,撈埋米飯一齊食,甜甜的~跟餐嘅小食係芝士年糕外脆內軟,芝士味濃郁,食落鹹香鹹香
🚩滿滿丼

🌈牛肉丼套餐 $57
滿滿的牛肉片
份量多到飯盒蓋都凸起左
牛肉煮得好淋而且入曬味
洋蔥都煮至透明啡色,入口甜甜的~
小吃配的是棒棒雞,選了黑松露味
是絕對好吃的配搭

🌈芝士豚肉丼套餐 $66
依個豚肉當超級有驚喜‼️
一開始以為佢好似牛肉丼咁樣係用豚肉片
點知原來係好似我哋食拉麵嗰隻灸燒豚肉
足足有三大件厚切
豚肉肥瘦適中,我都岩食
食落有少少燒汁嘅味道,加上灸燒,香味十足
另外配菜極度建議大家揀佢嘅黑松茸鮮菌
超香黑松露味,而且份量好足

🌈原條鰻魚丼 $76
鰻魚飯基本上都好難出錯
鰻魚無幼刺,魚肉夠嫩,唔會乾爭爭
蒲燒汁好多,撈埋米飯一齊食,甜甜的~
跟餐嘅小食係芝士年糕
外脆內軟,芝士味濃郁,食落鹹香鹹香