2021-03-26 5245 views
雖然取消左預約制度😅壽司郎永遠都要排長龍😨等左一個鐘先有得食⌚️ 同類型壽司店裡面 佢既價錢唔算貴💰 但係質素比一般壽司店高一點點🤣 都吸引到我回訪🤪 (個人感覺高單價既壽司反而CP值唔係特別高🌚 可以謹慎選擇)⭐️ 蝦三味 🦐每一次必點之選✨ 大蝦特別爽口彈牙 其他兩款比較普通😅⭐️ 日本產帆立貝 🐚望落去幾大粒💕 口感幾好無雪味😊⭐️ 油甘魚 🐟幾有口感的一種魚👍🏻 帶一點點脂肪⭐️ 特大虎蝦天婦羅卷 🍤蝦肉幾大 但係口感比較實😅唔夠生食彈牙⭐️ 特選大吞拿魚腩 🍣油脂比例剛剛好🤤 有半溶係口中的感覺⭐️ 牡丹蝦 🦞比起蝦三味的大蝦大隻 但係鮮味差咁D🌝 ⭐️ 極上水煮松葉蟹 🦀️同樣食唔到蟹既鮮味😅比較可惜⭐️ 蔥花吞拿魚軍艦 🌿吞拿魚調味不錯👍🏻但係欠缺肥美度⭐️ 芥末章魚軍艦 🐙鍾意食Wasabi味既就一定鍾意💞⭐️ 牛奶卡達拉娜 🍰有時覺得甜品比壽司更出色❤️ Custard 混合好香濃的牛奶味🥛 加上脆脆的焦糖🍬甜而不膩

⭐️ 蝦三味 🦐

⭐️ 芥末章魚軍艦 🐙
鍾意食Wasabi味既就一定鍾意💞
牛奶卡達拉娜

⭐️ 牛奶卡達拉娜 🍰
有時覺得甜品壽司更出色❤️ Custard 混合好香濃的牛奶味🥛 加上脆脆的焦糖🍬甜而不膩

牛奶卡達拉娜