又搵到高質泰國餐廳食lunch! 午市套餐送湯:《冬陰功》或《泰式清湯》另外仲可以 $22 加兩款泰式小食。不過我哋想食芒果糯米飯 所以今次就冇加。 2個湯都好飲。冬陰功夠sour 有大量蔬菜 又唔太辣 非常開胃。泰式清湯第一啖令我諗起媽媽牌湯麵嘅湯底 好authentic 🤣 後勁胡椒味重。 《泰式咖哩軟殼蟹配薄餅 $78》Curry 比較杰身 唔算太辣 用嚟點手抓餅食ichiban👍 如果一個人食嘅話好易就會飽咗。 《炒鮮蝦金邊粉 $98》炒金邊粉好正宗 好夠味 仲有三隻新鮮大蝦 哈哈哈🦐🦐🦐🙈 呢度嘅芒果糯米飯係煎香咗一塊塊糯米餅 夠曬特別。椰汁少少鹹吊一吊味 芒果香甜。三樣嘢夾埋一齊食 好完美既lunch😋😋
又搵到高質泰國餐廳食lunch!

《泰式咖哩軟殼蟹配薄餅 $78》

《炒鮮蝦金邊粉 $98》