DAY22 STEAK| 聯仁街既牛扒店荃灣新開既鐵板牛扒店裝修都係行簡約風 座位夠闊店員好貼心 幫我既袋鋪上餐巾 免得俾油彈到基本上店員會將燒肉係你面前燒至你想要既生熟度 之後就可以自己調味點左一塊扒之後 可以升級為套餐+$38 有餐湯 蘑菇忌廉湯、炒意粉/芝士醬薯條、細杯飲品及甜品+$58 餐湯會係酥皮湯,飲品亦會升級為大杯飲品及甜品🔶酥皮湯酥皮真係焗到岩岩好 湯夠曬濃味而已足料食完好滿足🔶美國牛柳 配 黑松露牛油🔶芝士醬薯條店員幫助已經燒到三至五成熟 之後可以按照自己喜歡既生熟度再擺上去燒牛柳肉比較軟屬 而已牛肉味道突出我自己鐘意牛柳比較生少少 切粒之後煎一煎四面 就可以食牛柳肉味偏濃 岩曬鐘意食肉味既我而已牛柳份量都多 配埋芝士醬薯條都好夠飽薯條炸到香口 芝士醬味道夠濃 兩樣加埋就好惹味🔶美國西冷 配 鵝肝牛油🔶蕃茄炒意粉美國西冷份量都大塊 一共俾埋兩塊我地西冷煎到五成熟就岩岩好 表面有微微既焦香蕃茄炒意粉味道偏重 意粉配埋西冷食都幾夾🔶青檸梳打大大杯 岩曬我地食埋d咁邪惡既野有解油膩感覺🍴整體評價:牛扒份量好足 抵食之選除左牛扒之外, 加多38/58就可以升級埋套餐揀左套餐之
DAY22 STEAK| 聯仁街既牛扒店

荃灣新開既鐵板牛扒店