🐽🧀Double cheese 豬柳滑蛋盒子吐司🐽🧀———————————🐷Double cheese 豬柳滑蛋盒子吐司 ($38)終於黎到近排好多人打卡嘅E for Egg水準的確唔錯!!! 特別係個麵包真係煎得好脆 🍞外脆內軟 好香牛油味 的確幾驚人其他配料就普通啦 雞蛋就真係幾滑🍳而且料係足 唔會食到落底好快就得返個包本身都頗油膩 但因為佢用咗Wasabi 沙律醬 所以食落會停唔到口 好過癮🥰 ..期間限定火辣烤雞芝士滑蛋盒子吐司🐔($48)個人覺得呢款就比較遜色啦 雖然個烤雞好滑 調味都好夠 但就略為搶咗麵包陣牛油香 感覺唔係太夾因為每件都係新鮮製作所以個日就算前面無人等緊都要等10-15分鐘 店面就無咩堂食嘅位置 就算買走都建議快D食 因為個麵包一淋咗就唔好食架啦🙈🥪🍞 ———————————E FOR EGG 大圍積運街2-8號海福商場地下2號舖
🐽🧀Double cheese 豬柳滑蛋盒子吐司🐽🧀
———————————
🐷Double cheese 豬柳滑蛋盒子吐司 ($38)
終於黎到近排好多人打卡嘅E for Egg
水準的確唔錯!!! 特別係個麵包真係煎得好脆 🍞
外脆內軟 好香牛油味 的確幾驚人
其他配料就普通啦
雞蛋就真係幾滑🍳
而且料係足 唔會食到落底好快就得返個包
期間限定火辣烤雞芝士滑蛋盒子吐司🐔($48)

因為每件都係新鮮製作
所以個日就算前面無人等緊都要等10-15分鐘