2015-10-16 1017 views
之前已經食過一次, 真係又抵又好食, 不過個團購餐好多都係2揀1, 所以我就買多張coupon黎個round 2~刺身盛合 (油甘魚,三文魚,甜蝦,北寄貝)D刺身仲係好新鮮好厚, keep到水準~名古屋海鮮沙律好味, D刺身同菜比例岩岩好~大蜆湯 - (活鯛魚豆腐湯/大蜆湯2揀1)好清甜, 裡面有3隻蜆, 好好飲~香脆豚肉串 - (黑豚肉荔枝卷/香脆豚肉串2揀1)好似乾左少少, 我覺得黑豚肉荔枝卷好味D~自家製雞肉丸 - (名古屋雞翼/自家製雞肉丸2揀1)幾好味, feel到真係自己整, 質感係淋淋地既, 絕對唔係就咁係出面買果d丸~鐵枝魷魚鬚 - (牛油燒帶子/鐵枝魷魚鬚2揀1)有驚喜, 煮得好好味, 送酒一流~壽司盛合 (吞拿魚,活鯛魚,三文魚,左口魚)仍然係好大件, 好新鮮, 好味~日式煮鴨味道不錯~大蝦天婦羅配日本番薯 - (大蝦天婦羅配日本番薯/日式吉列炸蠔2揀1)蝦好大隻, 番薯都好味, 炸粉好薄, 好脆~日式海草魚蛋湯烏冬 - (日式海草魚蛋湯烏冬/柚子角印魚生飯2揀1)幾好味, d烏冬好滑~北海道芝士蛋糕依舊好味~可樂 - (橙汁/可樂2揀1)普通可樂
刺身盛合
刺身盛合 (油甘魚,三文魚,甜蝦,北寄貝)
D刺身仲係好新鮮好厚, keep到水準~
名古屋海鮮沙律
好味, D刺身同菜比例岩岩好~
大蜆湯
大蜆湯 - (活鯛魚豆腐湯/大蜆湯2揀1)
好清甜, 裡面有3隻蜆, 好好飲~
香脆豚肉串
香脆豚肉串 - (黑豚肉荔枝卷/香脆豚肉串2揀1)
好似乾左少少, 我覺得黑豚肉荔枝卷好味D~
自家製雞肉丸
自家製雞肉丸 - (名古屋雞翼/自家製雞肉丸2揀1)
鐵枝魷魚鬚
鐵枝魷魚鬚 - (牛油燒帶子/鐵枝魷魚鬚2揀1)
有驚喜, 煮得好好味, 送酒一流~
壽司盛合
壽司盛合 (吞拿魚,活鯛魚,三文魚,左口魚)
仍然係好大件, 好新鮮, 好味~
味道不錯~
大蝦天婦羅配日本番薯
蝦好大隻, 番薯都好味, 炸粉好薄, 好脆~
日式海草魚蛋湯烏冬
幾好味, d烏冬好滑~
依舊好味~
可樂
可樂 - (橙汁/可樂2揀1)
普通可樂
2015-09-15
$150 (Dinner)
Dining Offer
Group-buy