2017-07-03 127 views
之前有個朝早試左麥記呢份扭扭粉煙肉芝味多士做早餐, 仲加杯凍濃黑咖啡long black. 份芝味多士唔錯喎, 熱烘烘既麥包, 烤焗到好香脆, 每塊多士薄薄地一塊, 中間夾住左唔少芝士, 煙肉同埋扭扭粉, 份量相當之足料, 食落去味道亦都豐富香濃, 帶D鹹香, 好味! 芝士仲要唔少添, 一打開包裝紙就聞到芝士香好濃郁, 岩晒我呢個芝士控. 仲有可能入面既餡料用左扭扭粉..所以食完好飽肚呀. 另外, 杯凍濃黑咖啡味道都唔錯, 聞落幾香, 亦都唔覺得苦澀. 不過埋單要4X蚊, 老實講有D貴, 間唔中食一次半次都OK既.
2017-06-22
TakeAway