<Happy Friday Night 😎 餃燃串> 餃燃串:香茜豬肉湯餃 (6隻)$36, 火炙明太子芝士粟米煎餃(6隻)$36, 黑松露扇貝 $28, 蒜蓉燒蠔$20, 豚肉荔枝串$22, 京蔥雞腿肉串$22, 雞中翼串$16, 豬頸肉串$18, 翠玉瓜$14, 茄子$36 & 可樂$12 _今日放工住旺角方向行走,約左Best Friend 諗住過一個Happy Friday , 齊齊食餐好嘅🤓希望一洗今個禮拜嘅辛勞🥺大家圍爐取暖一下😏_佢今晚揀左「餃燃串」,試吓餃子🥟+串燒🍢係咩feeling 😗,叫左好多野逐樣講吓先😌 值得一讚店員好有禮同以串燒店嚟講出餐速度好快,落先order 一陣間就開始上菜👍🏻_香茜豬肉湯餃: 揀左椰子雞底,香茜豬肉餃食落口茜味十足,豬肉冇豬臭味,肉味okay 的,建議配埋佢旁邊嘅辣菜脯食,味道好夾😋_火灸明太子芝士栗米餃:依個有驚喜喎,一枱果陣仲心諗大件事,個皮好似好硬咁同埋油油地😅,食落完全冇問題喎😂,冇咩油膩感同埋明太子配煎餃又出奇地夾喎,依個下次可以再食🤓_黑松露扇貝: Ummm... 黑松露味唔太重,建議大家落D辣粉落去食,
<Happy Friday Night 😎 餃燃串>

_
黑松露扇貝: Ummm... 黑松露味唔太重,建議大家落D辣粉落去食,仲好食😋

_
蒜蓉燒蠔:蠔呢?有點兒細😂如果可以大返啲就好,味道調得唔錯,絕對係啖啖蒜蓉☺️
_
豚肉荔枝串:依個100 分,豚肉配荔枝肉,口感好豐富,荔枝味好香,配埋豚肉黎食,正😄

_
京蒽雞腿肉串 : 友人表示依款係是日最愛,雞腿肉好嫩滑,配京蒽食,一個字:夾! 🥰
_
雞中翼串:作為一個好鬼鐘意食雞翼嘅人😚去食串燒一定會叫的,依度雞翼做到肉嫩冇雪味,配埋椒鹽粉去燒,我俾85 分😘

_
豬頸肉串: 正常發揮,合格嘅,有豬頸肉應有嘅口感,不過油左少少🤏🏾我都係鐘意雞翼多啲呀🤣
_
翠肉瓜: 食咗甘多肉,都要食返D蔬菜嘅,翠肉瓜好好味,如果可以一串多幾片就好😋
_
茄子🍆:依個絕對係爆多蒜蓉之選,茄子燒到好淋身,食到啖啖食,重口味殺不死你之選😎

_
整體嚟講,依個價位可以同朋友仔喺旺角有個地方食吓串燒🍢同餃子🥟,圍爐取暖一吓,我同友人都巧滿意⭐️👭🏻了。