2019-07-03
唔知點解openrice email 我話我打手,第一次寫食評係何文田廣場番工,見間cafe 幾唔錯,食過幾次老闆娘,大廚同員工都好nice,所以決定推介俾大家利申:唔係d 食2,3 次就寫食評個d 人睇相都知我食過ok 多次😂 仲要係食唔同總類既唔係d 收左錢既打手lor打手會唔會得d 圖呀☝🏻美國安格斯👍🏻👍🏻好味!☝🏻力推 🤤🤤🤤🤤超好味!!!!!!呢個超正,但唔記得叫咩名,咁多隻牛入邊最正!!!!👇🏻紅莓東甩👇🏻力推蟹肉石榴粒寬條面, 好味!!!!d 石榴粒酸酸甜甜 好正,😂但呢間cafe 既餐牌好似會隨心轉,最近都無呢個,但呢個真心好味!!!!好鐘意!!!👇🏻澳洲牛柳粒👍🏻好味👍🏻👍🏻雞紫薯蓉呢個牛都好正!!!但唔記得個名,佢d 牛全部都正😂甜品既話,熱情果同下邊個個朱古力都好好咪!!!!!仲有個檸檬批,鐘意酸既朋友應該鐘意檸檬批多d😂😂好味🤤🤤🤤
第一次寫食評
利申:唔係d 食2,3 次就寫食評個d 人
睇相都知我食過ok 多次😂
仲要係食唔同總類既
唔係d 收左錢既打手lor
打手會唔會得d 圖呀
☝🏻美國安格斯👍🏻👍🏻好味!
👇🏻紅莓東甩
👇🏻力推蟹肉石榴粒寬條面, 好味!!!!d 石榴粒酸酸甜甜 好正,😂但呢間cafe 既餐牌好似會隨心轉,最近都無呢個,但呢個真心好味!!!!好鐘意!!! 👇🏻澳洲牛柳粒👍🏻
好味👍🏻👍🏻
雞
紫薯蓉
呢個牛都好正!!!但唔記得個名,佢d 牛全部都正😂
甜品既話,熱情果同下邊個個朱古力都好好咪!!!!!仲有個檸檬批,鐘意酸既朋友應該鐘意檸檬批多d 😂😂好味🤤🤤🤤