2018-03-16 379 views
經過9號水產見到有間非日本料理嘅粉麵店開將 於是入去試下。舖面裝修簡潔舒服 都可以容納2-30人望望餐牌 除左一般魚蛋、雲吞、牛腩麵外,竟然有其他粉麵店少見的炸蠔餅、沙薑雞仲要係店主推介,不過今日得一個人怕食唔晒所以無叫,但見其他枱order 賣相非常吸引,份量亦不少,下次一定要叫埋朋友來試。見到餐牌 一品牛皇、豬皇同魚皇,其實係牛、豬、魚雜錦,呢個設計好窩心,啱晒我呢d又貪心又有選擇困難嘅人,一次過可以試晒幾樣野叫左個一品牛皇:有齊牛腩、牛肚,牛根、牛丸 每樣2件 份量啱啱好湯底清淅 不油膩 有少少牛香麵質算爽囗牛腩、牛肚、牛根都好淋,不過略嫌淡左少少 最出色係牛丸 非常爽口 有牛味 有少少牛根一食就知係靚料整體來講算好食,而家肯用優質食材嘅舖頭不多 淨係呢份對食材既要求已經加分希望呢種小店可以繼續落去 💪🏻
經過9號水產見到有間非日本料理嘅粉麵店開將 於是入去試下。
舖面裝修簡潔舒服 都可以容納2-30人

湯底清淅 不油膩 有少少牛香
麵質算爽囗
一食就知係靚料
希望呢種小店可以繼續落去 💪🏻
一品牛皇
2018-02-28
$50 (Dinner)
一品牛皇