2017-09-22 93 views
呢間野主打手工餃子。未食之前喺度諗點解幾隻餃子要賣到咁貴,會唔會食落其實同八方x集嗰啲差唔多乍。 但食落又真係唔同d喎,呢度嗰啲真係皮薄餡靚又多汁, 啲皮一啲都唔韌。 我嗰晚就點左餃子三種盛,裡面有蝦, 京蔥,蘑菇三隻味。每樣有兩隻。我用呢三種餃子試曬佢唔同嘅醬料, 個人嚟講唔係特別鍾意食辣嘢,但係我都覺得個辣味噌好食。由於呢間野係主打餃子,主食黎講唔多選擇。當晚係有限既選擇中點咗一個吉列豬扒烏冬配精選餃子三隻。 個吉列豬扒都炸得唔錯, 裏面有啲啲肥膏,食落口鬆脆甘香。比較值得留意嘅係佢唔同餃子都有唔同嘅包法, 睇得出佢係包餃子方面嘅用心。另外, 呢度嘅枱並唔係好大張,所以比較適合 2 、3位朋友坐低談心飲酒食餃子。太多人就唔係咁適合啦, 整體味道唔錯

餃子 三種盛

精選餃子