2015-08-03
5洗等位太好了食完正餐當然要食甜品 行過見到不是大集團連鎖甜品店 簡單裝潢 明亮燈光 吸引我同男朋友進內吃甜品之後睇餐牌 好多甜品都好吸引 又有大張圖 又colourful 正當心大心細既時候 侍應向我們推薦今日精選 正是在我們身後的menu 哈密瓜盅 她說兩人都食得哂 有涼粉 雪花冰 雪糕 雪糕有芒果 綠茶 朱古力 3款味道 她向我們推介芒果味 加10元仲有西瓜汁經一番考慮 決定嘗試一下 不用等好耐 我地俾甜品外貌嚇親 好大個 好令tim 真係未見過 芒果雪糕 好特別芒果味好重 上面仲有士多啤梨汁 重點係芒果味雪糕同哈蜜瓜好夾 甜而不膩 生果的甜味 好多哈蜜瓜汁 雪糕下面仲有淡淡的牛奶味雪花冰 再下面 有涼粉 當然一邊食一邊刮哈蜜瓜果肉 呢次食完甜品5會覺得好膩 因為大部分係食哈蜜瓜 一款甜品包咁多野 果然侍應無介紹錯 我地無叫西瓜汁5係怕5好飲 我地怕飲5落啦 太多野食 我地叫左無耐 個甜品一黎到 好多客人都望住個甜品 之後見到佢地又叫埋一份 個侍應又一邊推介 果然做到野 客人又滿意她的推介呢第一次寫食評 望大家可參考一下
她說兩人都食得哂 有涼粉 雪花冰 雪糕
雪糕有芒果 綠茶 朱古力 3款味道