放工時間想觀塘搵地方chill🌿一下,就走進了一間落地玻璃又高高掛滿🏮的和風居酒屋,見到menu價錢合理 選擇又多,有時令刺身,水產,串燒,燒物,,清酒等。餐廳裝潢🥢和風系,坐位寬敞舒適,壽司吧枱更以淺色木為主,好似置身日本咁。✨海葡萄沙律🥗 $68海葡萄是沖繩特產,暫時係香港算係不多餐廳引入,加入沙律進食,感覺清新又爽口。✨刺身拼盤 五點🍣 $328吞拿魚,油甘魚,帆立貝,三文魚,深海池魚刺身新鮮又厚切,特別喜愛深海池魚,因為肉質鮮嫩肥美,肉厚刺少,入口魚油甘香細膩。✨野菜烏冬🍲 $58食左太多好野,要返D蔬菜🥬均衡飲食!湯底清甜,烏東又有嚼勁,還有冬菇,金菇,椰菜,蛋,而且份量不少,大滿足🫶🏻✨甲羅燒🦀 $78✨帆立貝$88職員會細心介紹又有禮貌,還即場為我地烹煮,燒的時間恰到好處,所以燒好後仍保持新鮮甜美。推介⭐️因為位於觀塘海濱花園旁,食飽飽還可以去睇睇海景散下步🏙🌠♥️📍磯の水產 (觀塘) 觀塘海濱道133號萬兆豐中心地下3號舖

✨海葡萄沙律🥗 $68

刺身拼盤 五點🍣 $328
吞拿魚,油甘魚,帆立貝,三文魚,深海池魚

✨野菜烏冬🍲 $58
食左太多好野,要返D蔬菜🥬均衡飲食!

✨甲羅燒🦀 $78
✨帆立貝$88

📍磯の水產 (觀塘)
觀塘海濱道133號萬兆豐中心地下3號舖
  • 刺身拼盤5種