2018-08-16 1700 views
朋友生日約食"肉" , 搵了間高質些的燒肉放題店, 訂好位, 8點直入不用等, 同lift有對父子walkin沒有枱生意唔錯wo職員帶完位就告知會先上幾盆食物, 建議我們唔夠食先再寫紙仔~食物未來當然要去拎飲品先, 款式頗多, 有啤酒, 有些好像是韓國的果汁汽水, 旁邊還有幾款花茶包, 啱晒養生人士最先上是刺身, 都很新鮮, 海膽好食! 所有刺身都可以寫紙仔再點, 除了海膽, 同朋友食真係手快有手慢冇><主角燒肉係靚雪花, 都可以食完再點, 而且最好是肉上放了字牌, 食先覺得好食想再叫就方便好多最初擔心容易會燒濃, 不過牛的雪花很多, "牛油"都出來了燒到全熟都依然不會"鞋"其他肉類還有雞翼, 豬頸肉, 還有有骨頭的雞肉腸, 很特別!平時的燒肉店就只有平價海鮮燒, 呢間有蠔,扇貝同鮑魚, 正啦~ 燒海鮮除了去BBQ食到外, 真的很少機會有得食~ 最後不得不提我最愛的甜品雪糕, 自助任拎的, 雪糕很多, 不怕比人拎晒~平時的燒肉店是雀巢雪糕杯, 這間是movenpick, 想食好少少, 和牛質素, 貴價雪糕, 價錢貴多少許我覺得合理!

生意唔錯wo

最初擔心容易會燒濃, 不過牛的雪花很多, "牛油"都出來了
燒到全熟都依然不會"鞋"

2018-08-13
Type of Meal