2016-06-19
第一次黎食,原價唔記得幾錢,但用任何信用卡都有75折,折後390幾1個,係一般要500幾以上既酒店自助餐黎講算係平,亦抵食有橙汁,朱古力,咖啡,熱檸水,檸茶任飲海鮮有紐西蘭蠔,蟹腳,面包蟹,青口,蝦,小龍蝦d蠔個頭少少但新鮮爽甜,面包蟹唔使講都超多膏,蟹腳亦鮮甜唔過咸,小龍蝦有陣怪味魚生都有幾款,三文魚,帶子,立魚,希靈魚,蟹柳。 三文魚都夠肥美,帶子就唔夠新鮮冷盤有煙三文魚,鵝肝醬,salami,芒果蝦沙律,芝士都有5款 有 Gouda Cheese, Emmental Cheese,Camembert Cheese , Gorgonzola cheese, Blue Cheese.Gouda 較淡,我都係鍾意濃味之選Gorgonzola 同Blue Cheese煙三文魚配埋紫洋蔥同水瓜柳一齊食,油潤唔過咸生牛肉沙律,燒南瓜沙律唔夠林亦唔夠甜仲有即切意大利火腿配哈蜜瓜,我食左好多,肉質柔軟唔會好咸熱盤都好豐富有煎鵝肝,無睇錯係有煎鵝肝,雖然薄薄地但我已好滿足了仲有清蒸比目魚,西班牙腸,西班牙蛋餅,煙三文魚薄餅,法式焗田螺,黑松露西班牙火腿多士,西班牙乳豬,西班牙海鮮飯,炸意大利蟹肉
有橙汁,朱古力,咖啡,熱檸水,檸茶任飲
海鮮有紐西蘭蠔,蟹腳,面包蟹,青口,蝦,小龍蝦
d蠔個頭少少但新鮮爽甜,面包蟹唔使講都超多膏,蟹腳亦鮮甜唔過咸,小龍蝦有陣怪味 魚生都有幾款,三文魚,帶子,立魚,希靈魚,蟹柳。 三文魚都夠肥美,帶子就唔夠新鮮
煙三文魚配埋紫洋蔥同水瓜柳一齊食,油潤唔過咸 生牛肉沙律,燒南瓜沙律唔夠林亦唔夠甜
仲有即切意大利火腿配哈蜜瓜,我食左好多,肉質柔軟唔會好咸 熱盤都好豐富有煎鵝肝,無睇錯係有煎鵝肝,雖然薄薄地但我已好滿足了 仲有清蒸比目魚,西班牙腸,西班牙蛋餅,煙三文魚薄餅,法式焗田螺,黑松露西班牙火腿多士,西班牙乳豬,西班牙海鮮飯,炸意大利蟹肉腸薯波,欖油蒜片蝦等...
勁多西班牙😂😂因為做緊西班牙,意大利美食
黑松露西班牙火腿多士,雖然已經林左但2種材料夾埋一齊食,好香好香口 乳豬皮已林了,麻麻地
海鮮飯好多新鮮海鮮,唔係用急凍海鮮,仲有飯焦,好味
燒牛肉,串燒,即製意粉,熟食款式有好多選擇 甜品種類都幾多,有葡撻,芝士撻,豆腐花,Churros 見到Churros即攞,但已經林晒唔好味了,一路都好想食外脆內軟又唔油膩既 Churros,但都未食到。
芝士撻,焦糖燉蛋都ok 自製斑㦸 雪糕有Movenpick朱古力,士多啤梨,雲尼拿,Haagen-Dazs有雲尼拿朱古力脆皮雪條,仲有雪糕杯但唔記得有咩味
我都食左2杯Movenpick同1條H牌雪條,正 另外仲有櫃不同款式既奶凍,者喱但太飽食唔落了