2016-12-27 7881 views
放工後同朋友黎左一間CAFE打等,中意黎cafe既原因係,因為cafe既菜式好百搭,差唔多邊個黎到都會岩食,而且我朋友係 All  Day  Breakfast愛好者!聽聞呢間都幾出名All-Day就一於一試。位置幾易搵,好近地鐵站,門面唔算太特別,同平日去開既差唔多~環境地方OK,因為係自助形式,所以需要自行到櫃檯嗌野食,出餐後就店員會客人送上。Monster  All  Day  Breakfast,份量非常驚人,而且岩晒一啲食肉獸!煙肉、炒蛋、煙三文魚、德國腸,已經令人流晒口水!另外仲有大烤菇、茄汁豆、法式包、沙律菜,對女仔黎講會好heavy,男仔就應該岩岩好。味道中上,本人較中意大烤菇同煙三文魚,烤菇非常juicy,而煙三文魚咸而不膩。黑松露忌廉汁煙三文魚扁意粉,香濃黑松露氣味,忌廉汁令意粉更黏身,扁意粉煙韌有口感,加上濃郁既黑松露,令人欲罷不能。煙三文魚亦係一大重點,令意粉更加有色彩。冷朱古力,面層有我fd至愛既cream!一邊飲朱古力加食cream真係一大享受,朱古力濃而不澀,唔會太過死甜,飲落去岩岩好,少女推介!Green Tea Latte ,心形羽毛既拉花圖案,感覺好
放工後同朋友黎左一間CAFE打等,

中意黎cafe既原因係,因為cafe既菜式好百搭,

聽聞呢間都幾出名All-Day就一於一試。
環境地方OK,因為係自助形式,所以需要自行到櫃檯嗌野食,

出餐後就店員會客人送上。
Monster All Day Breakfast

煙肉、炒蛋、煙三文魚、德國腸,已經令人流晒口水!

黑松露忌廉汁煙三文魚扁意粉

扁意粉煙韌有口感,加上濃郁既黑松露,令人欲罷不能。
黑松露忌廉汁煙三文魚扁意粉
煙三文魚亦係一大重點,令意粉更加有色彩。
冷朱古力

朱古力濃而不澀,唔會太過死甜,飲落去岩岩好,少女推介!
Green Tea Latte
Green Tea Latte ,心形羽毛既拉花圖案,感覺好治癒~~

面層有薄薄既抹茶粉,口感柔滑,奶味中帶少少抹茶澀,又唔會太苦,值得一試。
冷朱古力
  • 煙三文魚黑松露意大利粉