2023-11-28
💜 食過Mamaday都好幾次了~ 不過竟然係第一次食銅鑼灣分店🤣 銅鑼灣分店好光猛👍🏼 又幾好坐,I like 😎 Mamaday裝修同埋菜名都走玩味路線,次次睇Menu都覺得好搞笑🤣💜 三文魚牛油果他他🥑 $88超豐富嘅三文魚!! 上邊仲有飛魚籽👍🏼附送咗六片脆脆加埋一齊食,做前菜一流😉💜 普通到冇得再普通既炸魷魚圈 $69炸得香脆,入邊又唔會韌😋💜 有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大廈扁麵 $145我想講兩個意大利扁麵都勁大份量!一個可以兩個人share嚟食快有夠!蟹肉份量都好多,同啲麵撈埋晒一齊,每啖都有好多蟹肉👍🏼👍🏼 正💜 可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 $125冇失望喎🤣 再講一次呢個份量都係好大😂 勁多明太子醬😂 溫泉蛋亦都非常之流心☺️💜 手工紫薯蛋糕 $68勁多紫薯!下面係芝士蛋糕,但係加埋紫薯食一啲都唔膩~💜 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56呢個已經飲過!就係好飲先再飲😚 淡淡豆腐味幾清新~ 好鍾意🥰💜 香蕉朱古力奶昔 $56呢杯就我朋友飲,我冇試🤣 不過上次喺尖沙咀分店試過😎 份量都非常之大!
💜 三文魚牛油果他他🥑 $88
超豐富嘅三文魚!! 上邊仲有飛魚籽👍🏼
附送咗六片脆脆加埋一齊食,做前菜一流😉
💜 普通到冇得再普通既炸魷魚圈 $69
炸得香脆,入邊又唔會韌😋
💜 有蟹Go又有蟹肉的蟹蟹蟹意大廈扁麵 $145
💜 可能會失望溫泉蛋明太子意大利扁麵 $125
💜 手工紫薯蛋糕 $68
勁多紫薯!下面係芝士蛋糕,但係加埋紫薯食一啲都唔膩~
💜 豆腐豆腐豆腐咖啡 $56
💜 香蕉朱古力奶昔 $56