2024-09-25
🤤🤤Yummy Yummy!!🧅🧅🧅🧅作為洋蔥迷嘅我,一定要把握機會嚟試KFC新口味酸忌廉洋蔥系列🔥最新期間限定🔥酸忌廉洋蔥系列, 我梗係快啲嚟試先, 我揀咗個A2餐,「酸忌廉洋蔥脆雞豐盛套」套餐賣緊$56起;套餐包括:🍗2x酸忌廉洋蔥脆雞🍗1x件家鄉雞🍚1x辣汁蘑菇香飯(普通)🥧1x 經典葡撻🥤1x杯中杯汽水🧅🍗酸忌廉洋蔥脆雞,食落去食到奶香嘅酸忌廉、濃濃嘅洋蔥味可追加香脆雞條3件可配洋蔥蛋黃醬,跟餐只需加$12!我今次揀左Super Charger Source, 醬汁帶有小許印度風情及少少辣、仲試埋Sweet Chili Sauce 酸辣醬,醬汁少少甜酸,個辣係有後勁嘅🌶️反而喺喉嚨會滲上來一種微辣🤭🤭雞柳脆脆、啖啖肉,唔柴👌🍚個飯仲可以轉返薯蓉/🌽粟米杯/🥗菜絲沙律又得🫰🏼🍹天氣仲咁熱, 要配返杯特飲, 跟呢個餐加$8就升級至粉紅葡萄柚梳打😎😎,啖啖紅柚香,酸酸地、甜甜地,馬上refresh晒啲味蕾! 清爽返晒嚟😋😋再來一個葡撻,有埋甜品,幫整個套餐畫上完美句號🫶🏼🫶🏼👏
🧅🧅🧅🧅作為洋蔥迷嘅我,
一定要把握機會嚟試KFC新口味酸忌廉洋蔥系列
🔥最新期間限定🔥
套餐賣緊$56起;
套餐包括:
🍗2x酸忌廉洋蔥脆雞
🍗1x件家鄉雞
🍚1x辣汁蘑菇香飯(普通)
🥧1x 經典葡撻
🥤1x杯中杯汽水
🧅🍗酸忌廉洋蔥脆雞,食落去食到奶香嘅酸忌廉、濃濃嘅洋蔥味
可追加香脆雞條3件可配洋蔥蛋黃醬,跟餐只需加$12!
🍚個飯仲可以轉返薯蓉/🌽粟米杯/🥗菜絲沙律又得🫰🏼
再來一個葡撻,有埋甜品,幫整個套餐畫上完美句號🫶🏼🫶🏼👏