2017-05-05 121 views
假期最後一日做乜好,緊係搵個地方食下嘢hea下啦。淘大的甜入心店面細細,walkin都差d要等位。焦糖布甸椰皇子($36)凍,加$7桃寶口感好豐富的甜品,焦糖布甸加左喺椰皇啫喱上面,再淋上椰汁,有椰子味有香濃蛋味,貪心d再加埋桃寶,一道美顏甜品就擺在眼前了。咖啡布甸椰皇子($39)凍,加$7桃寶其實呢個係上面果個的加強版,再加埋味道濃郁、煙煙靭靭咖啡啫喱粒粒,啱晒樣樣都想食的我!北極光($28)-呢期最hit的藍蝶花飲品,加左疏打水真係透心涼!蜜桃排毒水($35)-將包括蜜桃在內的幾款水果放入水中,一杯厲害的detox water真係好清涼消暑,水果味淡淡的,冇加糖,好解渴呢!隔離檯好多都叫左朱古力窩夫,可惜我地已經飽了,下次再食先!
假期最後一日做乜好,緊係搵個地方食下嘢hea下啦。
淘大的甜入心店面細細,walkin都差d要等位。

焦糖布甸椰皇子($36)凍,加$7桃寶

咖啡布甸椰皇子($39)凍,加$7桃寶

隔離檯好多都叫左朱古力窩夫,可惜我地已經飽了,下次再食先!
  • 焦糖布甸椰皇子