2023-03-07
今日去咗九龍灣探朋友 順便搵下附近有咩親子餐廳可以醫吓肚 一search發現原來呢間親子餐廳係由石門搬咗嚟九龍灣 岩岩重新開張 即刻去試下先 餐廳分咗兩個區 一邊係普通進食區 另一邊係有好多game玩 好似Party Room嘅自助區 由於我哋都有啲肚餓 所以就先去進食區坐定定食嘢先啦 Staff姐姐又準備咗俾小朋友用嘅餐椅 餐具 同玩嘅畫紙 顏色筆同貼紙 囡囡專心畫畫 咁我地就可以專心食嘢啦餐廳可以用QR Code落單 我哋叫左兩個跟住餐湯同飲品嘅Set 另外可以追加小食 餐廳仲有兒童餐供應 不過囡囡已經食咗嘢 所以今次就冇試啦 🍳All Day Breakfast $76份量真係好大份 本身有大大塊雞扒、炒滑蛋、薯餅、蕃汁豆、煎蕃茄同蒜蓉多士 仲跟咗份Parma Ham Salad 就算係男士食都好夠飽🍛日本帶子香草忌廉意大利飯 $88帶子煎得啱啱好 Risotto好creamy 而且入面仲有蘑菇好香呀 🦪南非生蠔+$48推介!冇諗過親子餐廳都食到生蠔🦪 而且生蠔食落好新鮮同爽甜肥美 🧀脆炸水牛芝士條兩件 +$22炸得好脆同入面拉絲架 囡囡都食咗少少另外自助區有好多打卡位
🍳All Day Breakfast $76
🍛日本帶子香草忌廉意大利飯 $88