水準大跌,黃店又如何?  態度差又漏野今日5月3日, 中午時份我叫了兩份餐打電話去叫外賣自取,新來的妹妹,"慒慒性性"算吾怪佢,但d 態度已經好差叫左芝士牛堡、烤蘑菇芝士牛堡到達店到,出面好多人等緊,我地入去取外賣時,個妹妹覺得我礙住佢反入櫃台,係我後面叫我「吾該借借」,字面上係好有禮貌,但d 態度真係好差,好心你地吾好打著黃店旗號,就可以比d 甘差質素服務態度既員工入黎做啦,我諗住入黎買個漢堡姐,點知要受你呀姐氣!嬲我明白做野有時會做到火,好多麻煩客會加單問e 樣問果樣,但係你地d 服務態度可否專業少少?如果受吾住就吾好做服務性行業啦!拎外賣反到屋企,發現個漢堡又漏左個蕃茄、又吾記得比竹簽、最離譜個啡蘑菇細到係個漢堡包既一半體積,我食左一半個包都未咬到個啡蘑菇。你地再係甘,食物質素又下降、員工態度又差,我自己都中意幫襯黃店,但今次對嘉寶漢堡真係好失望,就算黃店又如何? 唉
水準大跌,黃店又如何?  態度差又漏野

今日5月3日, 中午時份我叫了兩份餐

打電話去叫外賣自取,新來的妹妹,"慒慒性性"

算吾怪佢,但d 態度已經好差

叫左芝士牛堡、烤蘑菇芝士牛堡

如果受吾住就吾好做服務性行業啦!

拎外賣反到屋企,發現個漢堡又漏左個蕃茄、

你地再係甘,食物質素又下降、員工態度又差,
2020-05-03
Waiting Time
15 Minutes (TakeAway)
$65 (Lunch)