2019-01-14 473 views
今日OT搞到七點仲喺葵芳 把心一橫不如食埋晚餐先返屋企啦 同事提議嚟呢間新開嘅茶記幫襯吓啦 入到去裝飾係幾特別嘅 係想有懷舊嘅風格 但大部份野都係用殘體字 連餐牌都有🤔 本身有個呀姐拎咗幾份餐牌俾我地三個 咁我地睇緊嘅時候有另一個帶大陸口音嘅侍應呀姐話我地攞晒佢啲餐牌 真係服務好差 店舖得咁少餐牌就唔好一次過俾咁多份人啦😒 服務差不在話下 食物質素都好一般 我地嗌咗個焗芝士海鮮飯 芝士焗生炸雞髀飯 同晚餐德國脆皮豬手拼薯角 焗飯就一般啦 冇乜特別好介紹 雞髀就太乾喇 望落好燶 令人最失望嘅係個焗飯碗係爛嘅 會戒手都俾客人😥 德國豬手味道okay嘅 都脆嘅 而且上碟時熱辣辣 但下面嘅薯蓉真係好難食🤮 食落係極油膩另外加咗五蚊要咗凍奶茶 奶茶正正常常咁啦☕️ 食物質素一般 再加埋趕客嘅服務真係令人髮指 最可惜openrice評分最少都有1分 真心服務想俾負分 以後唔會再嚟呢啲大牌餐廳

$60 (Dinner)