follow@wojengyea/@wo!正嘢 for more food info🐒 支持我哋發掘更多美食 😋用餐時間(6:14pm early dinner)前菜(葷素餐廳,素食選擇)全部都走蔥蒜🧄,很貼心:1️⃣沙律好新鮮🥗 ,洗得乾淨,個配汁酸酸地,好開胃,有啲似百香果那類汁;2️⃣蕃茄湯蕃茄味好香🍅 ,飲到底有啲濃稠,但不是多豆粉那種口感,整體係無蔥蒜都做到的夠味,同唔會變咗重香草味嘅紅湯,唔錯! 3️⃣麵包非脆口那種,但中間有牛油焗過 🍞 藜麥番薯餅,餐跟配,味道好驚喜,素食本身預期味道會平淡,但食落無蔥蒜都好香口,好惹味,想食多幾塊😋 醬汁係自己重新調味的芝麻醬,比起超市買嗰種芝麻醬濃味但相對鹹啲,同個餅又幾夾。後尾都試咗蕃茄醬點個餅,但冇芝麻醬咁夾香草醬脆香素魚史拔格提Spaghetti 🍝 我鍾意佢意粉Al dente,香草味好突出,個素魚有驚喜,比較似汁燒魚,好犀利,味道好有驚喜,香口加汁燒,素食新嘗試,香草味意粉同個汁燒素魚好夾。最後有埋餐飲,同一口蛋糕🍰跟餐,因為已經好滿足飽飽,所以只係叫咗檸檬水,但舖頭啲花茶我都好有興趣,下次再試。
用餐時間(6:14pm early dinner)
前菜(葷素餐廳,素食選擇)全部都走蔥蒜🧄,很貼心:

2024-04-06
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$130 (Dinner)