2021-04-13 437 views
等外賣時間過長!! 50分鐘 完全接受唔到!!!嗌外賣諗住快食. 已經預早落order. 去到餐廳問個staff有未, 佢話仲要等多陣, 因為前面仲有張單, 話有嘅時候會攞出餐廳叫number. 個時已經等左半個鐘. 好我等. 一路等 見到好多等堂食嘅人已經有位. 繼績耐心等. 等下等下 連岩岩堂食有位入去餐廳嘅人都開始食緊. 再過20分鐘, 都冇人拎外賣出黎. 淨係見到出餐位不停出堂食🙄🙄 再等落去唔係辦法 我都要番工. 我入去餐廳問我個order 得未, 個staff 望兩望, 係枱面拎起袋已經pack 好嘅外賣. 眼見其實枱面有好幾袋pack好左嘅外賣, 點解可以唔拎出去俾人🤷🏻‍♂️🤷🏻‍♂️ 門口有好幾個都係嗌外賣等左好耐同問左好多次. 五分鐘路程, 終於番到公司可以開餐. 本生已經對外賣食物質素冇要求. 但係個飯係凍完全唔ok🙄🙄🙄 個炸雞同冇炸冇分別😑😑只希望餐廳可以改善人手問題 同埋唔好淨係出堂食食物. 做唔到甘多order 我唔介意你一早取消order.
等外賣時間過長!! 50分鐘 完全接受唔到!!!

TakeAway