2014-01-10 5282 views
其實係第 2次 光顧因為這家的食材真係好新鮮..即叫即做..老闆好型佢寫明請耐心等候..我都覺得o岩食野更係要等同埋係享受而不是趕時間..如果趕就倒不如去食快餐真架..約得朋友吹水更係慢慢食慢慢吹有樣野每次必食就係 生蠔 因為新鮮同埋佢個個自家製的汁料真係同出面好唔同..這可能就是吸引之處..點了食到蠔的鮮味同海水味..蠔就是有這味道才吸引 哈哈 .. 另一個要推介是響鈴真係好大條又新鮮炸出來 .. 點特別的自家醬或烚 2分鐘都一樣咁好味 .. 重有豬雜好多豬的內臟不同部份都有好特別可以試晒 .. 蝦滑好爽 .. 冬陰公湯底可以飲完湯再用來打邊爐因為真係好夠味 .. 估唔到唔食牛的我都有些好薄快熟的黑豚肉真係唔錯
黑豚肉
法國生蠔
冬陰公湯底
冰豆腐
蝦滑
豬雜
調味
2013-12-27
$250 (Dinner)
黑豚肉
法國生蠔