2020-04-13 3273 views
只會選擇雞鍋的一個閨蜜約我去一家佢認為好得的雞鍋吃晚飯及傾個夠!餐廳係喺觀塘上樓嘅工廈! 諗唔到都有唔少客! 坐得舒適傾到計係重點除咗火鍋都有魚生可選擇餐廳掛上食品照片已經很吸引餐牌如下: 我同閨蜜淨係喺度搞配菜調味都整咗十分鐘雞煲真係好得, 一上枱已經好香, 配菜芫茜, 洋蔥, 三色椒等味道非常濃烈, 非常新鮮 , 至於主角雞調味調較得恰到好處, 甫咬一口可見肉汁豐盈, 保持嫩滑口感!香甜味封存得剛好, 滑而不膩! 是近期吃過的雞煲較為精彩的一個! 果然冇介紹錯有我的至愛雞子, 外爽內軟要小心燙口! 味道超鮮甜! 必吃還有閨蜜的至愛豬肉! 肥瘦均勻, 入口香腍, 不錯金菇索了雞煲的汁, 味很夾; 貢丸鮮甜爽口有超水準冰豆腐及魚皮是吹水時不可或缺的兩個女孩子必定會吃甜品, 今次我們選擇了炸榴槤, 好味到唔停得口巧得鍋 我們很快會重來再吃

除咗火鍋都有魚生可選擇

餐廳掛上食品照片已經很吸引

餐牌如下:

我同閨蜜淨係喺度搞配菜調味都整咗十分鐘

有我的至愛雞子, 外爽內軟要小心燙口! 味道超鮮甜! 必吃
還有閨蜜的至愛豬肉! 肥瘦均勻, 入口香腍, 不錯

金菇索了雞煲的汁, 味很夾; 貢丸鮮甜爽口有超水準

冰豆腐及魚皮是吹水時不可或缺的

巧得鍋