2017-08-17
同媽媽黎慶祝生日Book位時已預先點好一個甜品拼盤,包括一個豆腐芝士蛋糕,心太軟,曲奇雪糕。店員覆單時亦表示已mark低及會係食完主菜就會送上。我就放心以為可以為媽媽送上小驚喜。當日我刻意早一點到,提醒店員我訂了甜品,但當時的一位疑似店長和另一位店員既反應令我知道佢地根本無左件事好彩早左到啫,之後佢地左搵右搵終於搵到我訂甜品拼盤既記錄。然後屋企人都到左就開始叫餐,叫了豬手同羊架。豬手一般,偏乾亦無乜味羊架就有味,不過係雪味主菜令人好失望呢,仲要價錢唔算平主菜食完侍應送上跟餐既甜品,咁我個甜品拼盤呢??🤷🏻♀️🤷🏻♀️無哂影‼️唯有扮去洗手間問一問啦,店員一面無知既樣同臭寸既態度令我火都黎當日客人2成滿都無,到底要記住要上一個甜品拼盤有幾難⁉️我只係見到佢地圍埋傾計玩佢寸寸地答我:得啦,心太軟要等多10分鐘!Book位時又話食完主菜會上,結果係咁已經嬲嬲地,點知更離譜既仲有。扮完去廁所但仲要等多10分鐘就唯有扮自己唔夠食想叫多個雪糕啦!點知‼️‼️個店員竟然走埋黎大大聲問我雪糕同蛋糕要咩味真係唔該哂‼️咩驚喜都無哂囉‼️結果尷尷尬尬等多10分鐘終於有得食囉一個咁簡單既甜品拼盤要落足3次單真係好嬲,由
然後屋企人都到左就開始叫餐,叫了豬手同羊架。
豬手一般,偏乾亦無乜味
羊架就有味,不過係雪味
主菜令人好失望呢,仲要價錢唔算平
佢寸寸地答我:得啦,心太軟要等多10分鐘!
結果尷尷尬尬等多10分鐘終於有得食囉
一個咁簡單既甜品拼盤要落足3次單真係好嬲,由諗住有驚喜變到一肚火啲店員仲要覺得自己無問題‼️但礙於係同屋企人慶祝唯有扮無事
咁既服務同食物質素真係唔會想再黎
奉上落足3次單既甜品拼盤照一張