2024-11-04
早兩年喺觀塘返工都成日嚟一本食堂食定食套餐, 原來而家仲有任食火鍋, 難怪人氣爆升😍🐥花膠雞火鍋呢度有兩款鍋底選擇, 我哋揀嘅係花膠雞湯, 仲有鮮菌雞湯揀添💕~ 花膠雞上咗一碟大大隻嘅雞同花膠上枱! 放落鍋之後塞到滿晒, 超足料呀😝🦞 海鮮盤 (五款海鮮)食雞食到咁上下, 就開始放海鮮🥳 套餐包咗每人一隻鮑魚、兩隻蟶子、一隻蠔、兩隻蝦、兩隻蜆! 鮑魚仲識郁咖, 好新鮮!😚 啲蠔都好大隻呀~🍣 刺身盤 (刺身三點)話就話刺身三點, 其實都算有四樣🤭 有三文魚、三文魚腩、象拔螦、甜蝦, 三文魚好肥美, my favourite呀😍🐮 頂級牛盛盤 (四款牛肉)呢個牛盛盤又係好高質🥰 有頂級牛小排prime、頂級牛肩胛prime、安格斯牛板腱、雪花一口和牛粒,有齊我最想食嘅牛肉🫶🏻🍡 任食火鍋材料任食區都有超多選擇,肥牛同豬肉都係任食😋 仲有各種丸類、蔬菜、麵條等,亦都有多款甜品、飲品🥤
🐥花膠雞火鍋
🦞 海鮮盤 (五款海鮮)
🍣 刺身盤 (刺身三點)
🐮 頂級牛盛盤 (四款牛肉)
🍡 任食火鍋材料