2017-06-02 1565 views
每次gathering最希望係可以有個舒適😜既環境享受美食同暢談。依間俾我地既感覺好舒服。假日上去並唔多人。每一枱櫈分隔位置算係寬敞。👍👍而美食方面。叫左幾款。menu選擇唔算好多。但味道唔錯。叫餐方式係同coffee shop模式一樣。主菜叫pizza及all day breakfast。pizza我覺得用料新鮮整得味道幾好。但批底可以改變下。口感唔脆。有少少失望。因為外觀好吸引。All day breakfast就不過不失。甜品有waffle。中意食厚鬆餅既朋友應該會中意既口感。雪糕有驚喜。😍😍芝士蛋糕偏甜左少少。跟餐配咖啡係不錯既選擇。依間好處係無限時。有broadgame玩。最岩一班3-5人既朋友一齊gathering😁😁😁