2016-05-10 861 views
近呢幾年觀塘工廈愈黎愈多野食,之前番part-time經過附近拎左呢間鋪既宣傳單張,今日一完sem 就同friends黎試新野!今日6點左右上到去,可能岩岩開張既關係,完全無乜人,直到差唔多食哂先有人黎,感覺就好似我地包場咁!正!勁靜又舒服,d歌又好聽。原本打算食下午茶,因為窮學生都無乜錢,點知咁轉餐牌,就唯有叫西餐啦(呢間野有台式野食,但我愛意粉多d)!同幾個friends share 都唔太貴,正常dinner 價!性價比高今日試左個蝦汁蝦仁意粉,睇落無咩特別,但聞落好好好好好香,一食正到爆!呢個真心推介!加左好似$35 轉做set,有salad、湯同野飲,野飲轉左做珍奶,不過不失啦!珍珠奶茶間間都差唔多架啦!Salad比想像中好食!以為係頹廢細salad,估唔到又幾大碟wor,而且味道都好,由於我唔嗜酸,所以覺得有少少酸,但d friends 話都ok, acceptable,話係正常酸度。由於本人是蘑菇湯發燒友,見到湯無得揀又無蘑菇湯alacarte,所以臨走時問左個靚女老闆(應該係老闆掛)會唔會有蘑菇湯,個靚女話會陸續推出!!!!好期待!可以再一試~呢間餐廳同friends

正到爆!呢個真心推介!
個靚女話會陸續推出!!!!好期待!可以再一試~
呢間餐廳同friends gathering reu 一流,地方都算大,夜晚又唔洗同人逼,等十世位都等唔到!見到好似星期六日可以比人租場搞party
絕對會番黎食過!!
P.S. 開頭諗緊點解放低左menu之後無人黎serve lol 原來呢間野行自助路線,要自己去cashier比左錢先,差少少柒左
西餐廳呢個style 幾得意!
蝦汁蝦仁意粉
套餐沙律
2016-05-09
$82 (Dinner)
蝦汁蝦仁意粉
套餐沙律