2015-01-05 7834 views
上星期五朋友約了我到荔枝角一間在工廈的日本餐廳食放題。本以為都是一般,但上到去真係給我帶來驚喜。首先每枱都係限時 2.5小時,但並没有限定入坐時間,總之人齊入坐才起鐘計2個半鐘。我們一坐下便點了很多刺身,串燒及壽司,飲品方面唔係太多選擇,只是一般汽水同檸檬茶沒有啤酒。食物很快便到亦無漏單,三文魚剌身切得都厚亦好新鮮,最驚喜嘅係有廣島生蠔,因為大部份放題都唔會有生豪食。無幾耐待應叫我們每人抽一隻啤牌,原來係用來抽讖,如果抽中就即時獎一份食物,例如一條魚刺身之類。燒物都好好食。環境方面唔係太迫。服務一般啦,要明白咁多客落單同執碟,送食物。無可能要酒店式服務!
串燒雞軟骨
蒜片牛柳粒