2008-02-18 12 views
是日帶隊入南丫島遠足, 行到尾聲經過呢度, 細佬之前食過大讚, 為食朋友之前食過都大讚, 在OR亦獲不少食家的好評. 於是, 今次一經過點都自私一次, 拉大隊0黎食下豆腐花! 我要左個熱的, 所謂熱0係咁0既天氣之下都變成暖暖的了, 不過都無所謂. 未放入口用匙羹"BUT"已經FEEL到佢好滑, 食埋入口都真係好滑! 對面的妹妹話"哇! 真係好似入口即溶咁呀!!". 試0左佢地一啖凍豆花連糖水, 仲正! 糖水薑味好夠, 亦很濃稠, 凍豆花雖經雪藏仍不失滑溜口感!搭建出來的小舖頭都別有一番風味~~~~~ 阿婆, 你係得0既!! 我會再返0黎搵你!!!! >3<兼且, 7蚊碗又確係唔貴喎~!

搭建出來的小舖頭都別有一番風味~~~~~

阿婆, 你係得0既!! 我會再返0黎搵你!!!! >3<
兼且, 7蚊碗又確係唔貴喎~!