2018-06-09 64 views
最近出咗 LINE系列,我係粉絲,忍唔住點都係朝聖一下,買咗環保袋同埋公仔,跟手又去用我張抵食卡。咁多個配搭我都係鍾意食Double新地,麥旋風我以前好少食,而家我就成日食,今次有啲新意思,就係配搭蘋果批,今日冇食晏晝,所以下午茶可以食兩份。收銀小姐好有心咁問我試唔試新嘅芋頭批。我見人哋個包裝咁可愛,又即刻應承。依家麥當勞嘅問題係,冇一次嘅雪糕夠硬淨,成日擺一輪先比客人,每次都係食半溶嘅雪糕,不提也罷。又唔可以多花生,所以比以前退步。但我絕對唔會投訴,因為我今次都係用$16食三樣嘢蘋果批熱辣辣,味道正宗。香芋批啲紫色就有啲淺色,可能我用紫薯嘅color同佢比較啦! 味道又比較淡,唔突出!