長期都有人排隊一試的漢堡包。menu 的漢堡包是單點價錢,叫杯正價飲品,就可以有細薯條 / 沙律。識揀一定要揀薯條。感覺像包了一層蛋醬才炸,入口勁脆卜卜!型男漢堡包 Aussie Burger用 7 種食材疊高的漢堡包:有漢堡牛扒、紅菜頭、蕃茄、芝士、美國煙肉、流心蛋、沙律菜。與型男都有什麼關係呢?(有!事關數字上 7 到盡頭便是型😂)流心蛋就煮到變熟蛋了仲諗住有蛋汁流出來的效果 😭厚身漢堡扒,好 juicy。都是第一次見紅菜頭在漢堡包裏面,紅菜頭的 juicy、蕃茄的酸、沙律菜的清新,令食漢堡扒感覺良好一點,油膩感也少一些。沙嗲雞堡 Satay Chicken Burger未食之前以為是茶餐廳賣的沙嗲牛肉麵的沙嗲味道,其實是泰式串燒用的沙嗲醬,好濃的花生味,又有花生粒粒。雞扒醃得很入味,煎完肉質仍然滑溜溜,不鞋不韌,配沙嗲醬一流,是走東南亞風味的漢堡包包。drink menu 的選擇都非常 ig-able藍牛雪糕波子汽水 Ramune Ice-cream哇!原來藍牛咁大杯肯定多過一支正常波子汽水,正呀喂當雪糕遇上汽水的二氧化碳,令到雪糕膨脹就算唔食個雪糕,都會慢慢谷到脹曬越遲食雪糕,
長期都有人排隊一試的漢堡包。
menu 的漢堡包是單點價錢,
叫杯正價飲品,就可以有細薯條 / 沙律。
識揀一定要揀薯條。
感覺像包了一層蛋醬才炸,入口勁脆卜卜!
型男漢堡包 Aussie Burger

用 7 種食材疊高的漢堡包:
有漢堡牛扒、紅菜頭、蕃茄、芝士、美國煙肉、流心蛋、沙律菜。
型男漢堡包
流心蛋就煮到變熟蛋了仲諗住有蛋汁流出來的效果 😭

厚身漢堡扒,好 juicy。
都是第一次見紅菜頭在漢堡包裏面,
紅菜頭的 juicy、蕃茄的酸、沙律菜的清新,
令食漢堡扒感覺良好一點,油膩感也少一些。

沙嗲雞堡 Satay Chicken Burger

未食之前以為是茶餐廳賣的沙嗲牛肉麵的沙嗲味道,
其實是泰式串燒用的沙嗲醬,好濃的花生味,又有花生粒粒。
沙嗲雞堡
是走東南亞風味的漢堡包包。
drink menu 的選擇都非常 ig-able
藍牛雪糕波子汽水 Ramune Ice-cream
哇!原來藍牛咁大杯
肯定多過一支正常波子汽水,正呀喂
藍牛雪糕波子汽水
當雪糕遇上汽水的二氧化碳,令到雪糕膨脹
就算唔食個雪糕,都會慢慢谷到脹曬
越遲食雪糕,食到的味道就是雪糕和波子汽水混合
幾過癮
Type of Meal