2015-11-10 1647 views
最近食lunch 去左間新野,其實都係係open rice 到揾見人推介。同同事一齊,叫左兩碟1) 泰式忌廉配煙鴨胸長通粉無諗過咁大碟,個汁好特別,不過對我黎講就太辣!其實已經叫左小辣,下次都係叫BB辣!2) 煙肉忌廉台灣墨魚仔配珍珠飯呢個好推介,個汁完全無落粉溝!完全唔係茶記白汁咁行!只係覺得墨魚仔,未夠彈牙。下次應該會叫其實配答!總括黎講,都係俾好評!不過,佢地規模較細,得主廚一個煮。所以一定要先訂位,我地walk in 上去,剛好有張12人枱落單先,所以我地2位,都要等成15分鐘。其實環境,食物都good good !
1) 泰式忌廉配煙鴨胸長通粉
2) 煙肉忌廉台灣墨魚仔配珍珠飯
泰式忌廉煙鴨胸片長通粉
煙肉忌廉墨魚仔珍珠飯
2015-11-05
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$100 (Lunch)
泰式忌廉煙鴨胸片長通粉
煙肉忌廉墨魚仔珍珠飯