慶祝媽咪生日,佢最鍾意食buffet,所以一早訂定位一家人去,8個大人1位小朋友,落訂$1000,早幾年同媽咪周圍去食lunch buffet ,都食過好多間,呢間反而未食過。Buffet 12pm 開始,酒店職員安排左窗邊位置比我地,之後就出去拎野食,餐廳一眼望落去地方好大,食物款式好多,行左一轉都未睇得晒啲食物款式,屋企人就去拎生蠔先,每人每次拎2隻,我就食左熱盤先,龍蝦汁焗蟹肉,雞翼,仲有我最愛嘅牛油果醬,味道一般,生蠔反而幾鮮甜,個人覺得生滾粥好食,配料揀左皮蛋,蟹肉,牛肉碎,家姐同妹妹食完都話好食由於肚裝唔落太多野,所以好快就到食甜品,芒果拿破崙同blueberry Cheese cake 味道不過不失,最後食埋Haagen -Dazs雪糕就滿足哂Haagen-Dazs雪糕有好多款味道選擇,有支裝同杯裝,仲有新新地既味,White peach & Raspberry 同Cream cheese mochi 埋單前問職員係咪仲會有一個蛋糕送,因為之前打黎落訂時講左話會有,但等左一陣原來話冇,只得生日快樂牌同蠟燭供應,所以家姐出去甜品區自己併左個蛋糕🎂,其實某D酒店會另有一個生日

,所以家姐出去甜品區自己併左個蛋糕🎂,其實某D酒店會另有一個生日蛋糕送,不過冇所謂,其實都食到好飽,係影相好睇D咁
不過最後返家途中,我地一家人得一個冇食生蠔冇肚瀉之外,其餘既人都肚瀉4次以上,
所以我諗我唔會再去食

2019-01-21
$320 (Lunch)
Dining Offer
Credit Card Offers