第二次黎依間上次剛開張無耐 太多人 出餐就要等好耐今次見依間野冇乜人 唔洗排隊 就諗住試多次Btw落單係要行出去收銀落2人就點左佢2個農夫早餐因為上次黎都係叫左同一個餐 果陣full左場 就等左半個鐘 所以今次特登問佢製作時間佢行一行入廚房望左一眼 就答我10分鐘咁我就話ok先落單然後埋位等等左20分鐘後 佢員工走黎同我講:「唔好意思 依個要製作耐啲 要20-25分鐘,你要唔要轉過第二個餐?」然後我地話:「頭先落單特登問 話10分鐘炸窩,依家已經等左廿分鐘 先同我地講要多廿分鐘?」然後佢就淆底唔出聲行開左 中間我地又催多佢兩次 即係問到底整唔整到比我地佢只係答 做緊做緊最後等左差唔多40分鐘先到仲要漏依樣漏果樣 又漏腸 又漏塊包 連三文魚都成份漏左其實我地發現到 但廢是叫佢整 因為唔知又要等幾耐不過佢地員工自己又無啦啦發現整漏左然後逐碟逐碟上返比我地仲要連唔好意思都無講 其實佢啲野都係煎一煎 都冇乜調味 唔明點解要整咁耐後入左啲客人 叫左意粉 都比我地早出餐似乎係揀易出餐嘅黎做 而唔係跟落單嘅先後次序做最後仲要半成品咁比我地 都幾荒謬最後我地lunch hour得返10分鐘左右食野趕頭
第二次黎依間
上次剛開張無耐 太多人 出餐就要等好耐