2024-06-01
去牛気打邊爐慶祝🥩咁啱遇着日韓祭,有多款韓式美食!湯底方面我揀咗雙拼,韓式泡菜豆腐湯加月見壽喜湯,真正嘅日韓滋味🇯🇵🇰🇷 Lv5 澳洲極上和牛+海鮮放題120分鐘午市放題 (Lv5 免費加時30分鐘) 成人$398 小童/長者$308牛肉方面最高級係澳洲極上和牛🥩成盤上勁靚勁吸引🤩油脂分布平均,唔會太肥!另外仲有澳洲穀飼黑安格斯牛🐮SRF美國極黑牛、特選牛小排、美國肩胛肉眼、穀飼牛肩肉,個人覺得頭三款已經好好食🤤韓式泡菜豆腐湯我係第一次食,都唔算好辣,放埋韓國泡菜餃、韓國手工餃子🥟同韓國年糕片落去都幾好食。另外仲有多款韓式美食,例如韓式鮑魚人蔘雞湯,韓國芝麻拉麵等,記得食到最後甜品有期間限定的蜂蜜牛油味雪糕,都幾特別,有少少似韓國蜂蜜牛油薯片個隻味🍦🤣Lv5套餐另一個重點係有多款海鮮可以任食!🦑🦐🐟日本帆立貝、青口、大海蝦、脆鱲魚片、原隻鮑魚、爽脆水魷、花膠等。海蝦真心好大隻🦐好新鮮,肉質好爽口。鮑魚都係必食,好彈牙!📍#牛気 (#雅蘭中心) (#旺角美食) @nabeurawa #旺角 彌敦道625 & 639號雅蘭中心1樓118號舖
Lv5 澳洲極上和牛+海鮮放題
120分鐘午市放題 (Lv5 免費加時30分鐘)
成人$398 小童/長者$308
Lv5套餐另一個重點係有多款海鮮可以任食!🦑🦐🐟 日本帆立貝、青口、大海蝦、脆鱲魚片、原隻鮑魚、爽脆水魷、花膠等。海蝦真心好大隻🦐好新鮮,肉質好爽口。鮑魚都係必食,好彈牙!
#旺角 彌敦道625 & 639號雅蘭中心1樓118號舖