2024-09-05 609 views
新開一排,有時間就嚟食,食物質素尤其係豬扒真係好有水準,炒嘢亦幾好,係偏多油。但應該唔會再去,今日一如既往嚟食早餐,但佢地有d卡位嘅裝修係好有問題,就係張檯設計得好窄,而個檯腳嘅邊緣好尖銳,一坐即刻撞親都真係幾痛,咁呢個我自己當然有責任。但我轉檯嘅時候(未落單),個短頭髮嘅中年waitress,佢問我咩事,我就同佢講返呢個情況,佢竟然一臉不屑咁樣話佢從來未試過,話佢地餐廳嘅檯無問題。咁本人身高的確唔矮,但隔離檯個細粒女士即刻都話佢都曾經撞過,呢到的確係偏窄。咁我好無mood啦,費事同個waitress嘈;食完早餐去counter,咁啱又係呢個waitress幫我埋單,我反應多次我嘅意見,佢竟然又擺返嗰個嘴臉,我真係把幾火。大佬間餐廳又唔係佢嘅,我作為顧客撞到,死都話係我嘅問題,OK咁我咪以後唔嚟食,坦白講都幫襯得唔少錢,但一間好餐廳往往都係俾啲唔care員工搞到顧客流失,反正佢都打份工。嚟曬大譜
咁呢個我自己當然有責任。
咁我好無mood啦,費事同個waitress嘈;

嚟曬大譜
2024-09-05