2021-05-21 848 views
好少出銅鑼灣食飯,今晚約咗好耐冇見既舊同事出嚟呢間餐廳聚會,餐廳位於Fashion Walk內:坐位寬躺舒適,但餐廳不夠冷氣,初時以為是我們剛坐下未散熱,但之後全晚流著汗吃飯,很焗及間中有煙味飄入,令用餐經驗大打折扣。幸好當晚不算太多人,如果唔係應該會再焗d。今晚set dinner menu:叫餐可以享用出面的salad bar, 尚算多選擇:沙律菜新鮮:餐湯,是雜菜湯:原條龍脷柳:西冷牛扒:看到碟logo才知此餐廳是和Mr steak屬於同一集團。其實好想試salad bar出面的甜品,但因為食完個魚開始頂住,冇胃口冇食到。服務很好,食物正常,但不太impressive, 即未必會回頭吃;另餐廳真的要注意一下餐廳內的通風啊⋯⋯

今晚set dinner menu:

叫餐可以享用出面的salad bar, 尚算多選擇:

沙律菜新鮮:

餐湯,是雜菜湯:
餐湯

原條龍脷柳:

西冷牛扒:

看到碟logo才知此餐廳是和Mr steak屬於同一集團。

2021-05-20
$300 (Dinner)
餐湯