2021-10-27 27 views
是日同HONEY去IKEA買野,上到去十樓,見到日和号現在做緊半價壽司同刺身優惠,餐廳入面好大 座位夠舒服,除左壽司,連刺身,小食,都系半價,真的好吸引同HONEY點左三文魚腩,油甘魚,劍魚腩同埋帶子刺身另外都點左炸八爪魚丸壽司點左火炙三文魚腩,6寸三文魚壽司, 火炙柚子胡椒帆立貝,三文魚籽,海膽,香蔥吞拿魚腩,吉列炸蝦,6寸三文魚壽司真的好吸引,長長的6寸三文魚,真的食埋舊飯都仲有三文魚食,軍艦系列當中的三文魚籽,海膽,香蔥吞拿魚腩真的唔錯,吉列炸蝦原隻蝦上,另外刺身方面,我同HONEY都覺得三文魚腩,油甘魚,劍魚腩都唔錯,炸八爪魚丸正常水準,飲品方面點左白桃乳酸梳打,熱柚子茶,整體來說,半價真的好抵食,平時去元X食都咁上下,仲要哩度系半價,又坐得舒服鐘意食日本野都可以一試!
是日同HONEY去IKEA買野,上到去十樓,見到日和号現在做緊半價壽司刺身優惠,
餐廳入面好大 座位夠舒服,

除左壽司,連刺身,小食,都系半價,真的好吸引
同HONEY點左三文魚腩,油甘魚,劍魚腩同埋帶子刺身
另外都點左炸八爪魚丸

軍艦系列當中的三文魚籽,海膽,香蔥吞拿魚腩真的唔錯,

炸八爪魚丸正常水準,

飲品方面點左白桃乳酸梳打,熱柚子茶,

鐘意食日本野都可以一試!
2021-10-26
Type of Meal