好難得今日帶埋呀女接爸爸放工💕放工後一齊入將軍澳食晚飯🥰我地去左將軍澳中心既老媽拌麵💕我地6:30pm入座,唔洗等位就入得啦😝呢度menu有好多款式,令人心大心細😆最後我哋叫咗:🍟炸地瓜條外表夠曬酥脆,非常厚切,入面嘅番薯勁香甜鬆軟,超香口好食,就算擺咗一陣都唔會淋,入口保持到香脆😍🫓香煎蔥抓餅蔥抓餅熱辣辣香口鬆軟,口感煙煙韌,入有唔少嘅蔥粒,好味 😋🔸麻醬手撕雞肉燥飯雞絲既麻醬味好香,配上蔥粒、花生粒、青瓜絲同埋紅蘿蔔絲,多重嘅口感同味道,感覺好清新開胃🤓配埋肉燥飯好balance 好夾👍🔸西紅柿慢煮牛肋條鍋(配珍珠米飯)入口非常香濃嘅蕃茄味,而且好入味,肉質煮得啱啱好,唔會太淋或太韌,送飯一流😍🔸鐵板 •特色扒餐(配什菜地瓜條)好大塊雞扒同埋豬扒😍煎既火候啱啱好,夠曬香口,醬汁方面有黑椒汁,蒜蓉汁同洋蔥汁,我哋揀咗洋蔥汁,醬汁洋蔥味好香濃😋伴碟有蔬菜同埋炸地瓜條,肉食愛好者岩曬💕鐵板餐仲包埋甜品,有一球Dryers嘅雪糕😋🥭芒果沙冰芒果味香濃,沙冰質地柔軟細滑而濃稠, 真係超好飲😚我呢個沙冰愛好者approved✅🥰🍹鳳梨茉莉鮮果茶鮮果茶好清新,飲落味道有鮮果嘅香甜,亦有清新嘅茶味

🍟炸地瓜條

🫓香煎蔥抓餅
蔥抓餅熱辣辣香口鬆軟,口感煙煙韌,入有唔少嘅蔥粒,好味 😋

🔸麻醬手撕雞肉燥飯

🔸西紅柿慢煮牛肋條鍋(配珍珠米飯)

🔸鐵板 •特色扒餐(配什菜地瓜條)

🥭芒果沙冰
芒果味香濃,沙冰質地柔軟細滑而濃稠, 真係
超好飲😚我呢個沙冰愛好者approved✅🥰

🍹鳳梨茉莉鮮果茶
鮮果茶好清新,飲落味道有鮮果嘅香甜,亦有清新嘅茶味,而且唔太甜,清新之選🥰

餐廳坐得幾舒服,上菜速度都快🤓而且Menu有好多選擇,仲有兒童餐,帶埋小朋友都有啱佢哋嘅嘢食,食物質素唔錯👍