2020-11-15 158 views
今日一家三口搭纜車去山頂,如果身分證有PEAK其中一個字都可以以5折買山頂摩天套票。啊女第一次搭纜車,好興奮 !我地係山頂等埋朋友就一齊兜左個圈,欣賞一下風景,就搵野食啦。由於我地行完只係12點到,大家都好肚餓!去左Mina House食自助餐!!山頂唯一任食享受!!餐廳環境舒適,檯同檯之間有適當嘅距離。啊女坐果張bb椅勁舒適 !食物好新鮮,海鮮有龍蝦仔、蝦、青口、等等。有新鮮沙律🥗同埋ham ,首選係有機粟米湯,我朋友飲咗好多碗。另外有即烤牛肉同埋原個意大利巴馬臣芝士輪即煮意粉🍝 好滿足!啊女食咗意粉同pizza~甜品有佢鐘意既jelly 同朱古力muffin,仲有棉花糖!!最後我飲杯latte作結。今日啊女都表示好滿意#即切烤牛肉 Carving Station#原個意大利巴馬臣芝士輪即煮意粉#親子假日好去處
由於我地行完只係12點到,大家都好肚餓!
去左Mina House食自助餐!!

食物好新鮮,海鮮有龍蝦仔、蝦、青口、等等。
有新鮮沙律🥗同埋ham ,
首選係有機粟米湯,我朋友飲咗好多碗。
最後我飲杯latte作結。

今日啊女都表示好滿意

#即切烤牛肉 Carving Station